Empresa de neteja a Barcelona

Empresa de neteja en Badalona

A Solnet, empresa de neteja a Barcelona i província, som especialistes tant en treballs domèstics com en oficines i empreses

Solnet és una empresa de neteja a Barcelona i província que, des del 1995, ofereix als seus clients una sèrie de serveis encaminats a aportar solucions de neteja i manteniment amb un alt grau d'especialització. D'aquesta manera, som especialistes en neteges d'obres, de xoc i posada a punt, manteniment d'oficines, despatxos, locals, comunitats de veïns, pàrquings, magatzems i indústries de tots els sectors, escoles i oficines bancàries. A més a més, oferim també serveis d'abrillantat, polits, rebaixat, diamantat ...

D´aquesta manera, com empresa de neteja a Barcelona i província que ofereix serveis globals de manteniment, també realitzem treballs verticals i tot tipus de tractaments per terra (com antilliscants) i per vidres.

Honestedat, compromís i màxima eficiència. Aquest és el nostre lema i, a partir d'aquest, volem oferir als nostres clients un servei totalment satisfactori. Per això, complementem els nostres serveis amb un exigent protocol d'assessorament personalitzat.

SOLNET

  Calle Alarcón, 28,
Sant Adrià del Besòs , 08930 , (Barcelona)

  93 386 49 87

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.